“Steevast is Ekeren massaal aanwezig op een sportieve activiteit.”

Op 23 december 2017, over deze onderwerpen: dorp in de stad

Na de feestdagen trekken we weer met z’n allen onze loopschoenen aan voor de Appelbollenloop in en rond Hof De Bist. We willen onze capaciteit opdrijven naar 800 lopers. Om dat te bereiken, hebben we een sterke samenwerking met Atletiekclub Break opgezet. 

“We willen blijven inzetten op lopen. Je doet het alleen of samen wanneer je even tijd hebt. Het succes van onze loopevenementen motiveert ook onze inwoners die minder bewegen”, vertelt districtsschepen Sabine Coene.

Lees meer nieuwsberichten in ons nieuw huis-aan-huis blad.

5 jaar Appelbollenloop in Ekeren

Iedereen met goede voornemens of Ekerenaars die graag hun feestkilo’s er weer aflopen zijn welkom op de Appelbollenloop in Hof de Bist. De jogging is alweer aan haar vijfde editie toe!

Op zondag 7 januari is park Hof de Bist opnieuw het decor voor de Appelbollenloop. Deze recreatieve jogging start om 10 uur. Deelnemers kunnen kiezen tussen 2, 5 en 10 km kilometer  (begeleiding door Atletiekclub Break). Bij aankomst wacht voor elke loper een warme appelbol. Deelnemen kost 4 euro, inschrijven is verplicht via www.ekeren.be voor 4 januari.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is