Siegfried Bracke te gast bij N-VA Ekeren

Op 29 november 2011

Op zondag 2 oktober mochten wij Kamerlid Siegfried Bracke in Ekeren verwelkomen voor een aperitiefgesprek. Van Wijnigem tot Zoersel kwamen ze naar hem luisteren. Hij had het onder andere over de actuele, politieke toestand.

Zo legde hij uit waarom een goede staatshervorming broodnodig is om onder meer de pensioenen betaalbaar te houden, waarom de andere Vlaamse partijen de onderhandelingstafel niet kunnen verlaten omdat ze anders moeten toegeven dat Bart De Wever gelijk had.

Siegfried schetste eveneens op kleurrijke wijze het verschil tussen Noord- en Zuid- Europa: hoe aan de ene kant de noordelijke landen veeleer kiezen voor verantwoordelijk bestuur en stimuleren van de economie en aan de andere kant de zuidelijke eerder gewonnen zijn voor belastingsverhogingen… en laat nu net die grens tussen noord en zuid door België lopen.  Na zijn uiteenzetting, beantwoordde Bracke met veel plezier de vragen van de mensen in de zaal. Een geslaagde dag voor N-VA Ekeren? Zeker, maar zeker ook voor de mensen die kwamen luisteren.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is