Nieuwjaarsreceptie N-VA Ekeren

Op 29 januari 2023

"De N-VA Ekeren heeft zondag 29 januari succesvol haar nieuwjaarsreceptie gevierd. Voorzitter Martine Voets bedankte de gehele ploeg medewerkers, voor en, achter de schermen voor hun harde werk en inzet. Districtburgemeester Koen Palinckx kreeg terecht een warm applaus voor zijn 10 jaar als districtburgemeester als kapitein van het Dorp-in-de-Stad schip Ekeren en sprak o.a. over de verwezenlijkingen en toekomstplannen voor Ekeren. Hij maakte ook z'n wensenlijstje over aan stad en provincie van zaken die hij vanuit Ekeren graag nog geregeld zou zien, zoals afgesproken in de bestuursakkoorden.

Els Van Doesburg richtte zich tot de aanwezigen over het 'sluipend gif' in onze maatschappij en de uitdagingen waar we tegenaan lopen in de begrotingen in de verschillende landsdelen waarbij duidelijk is dat Vlaanderen zich de beste leerling toont. Ze verzekerde echter dat wanneer mensen zich afvragen bij de lezen van de krant of ze de enige normalen nog zijn, ze bij N-VA, waar normaalheid nog hoog in het vaandel staat, op de juiste plaats zitten.

De receptie werd bovendien bijgewoond door een grote delegatie van Stabroek-Hoevenen-Putte en gedeputeerde Luc Lemmens kwam even langs om zijn steun te betuigen. Het was een geslaagde nieuwjaarsreceptie waarbij de N-VA Ekeren blijk gaf van haar sterkte en toewijding aan de Ekerse gemeenschap."

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is