District schudt iedereen Winterwakker

Op 11 december 2014

Warm en gezellig wordt het zeker in de Spiegeltent in het voorpark van kasteel Veltwijck. Donderdag 11 december openen de festiviteiten met ‘You May Kiss The Bride’, een humoristisch theaterstuk over liefde en relatie.

De volgende dagen zijn De Melando’s, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, de Ekerse groep Reeling & Rocking, The Baboons en de zevenkoppige swingformatie Slick Nick & The Casino Special te gast in de Spiegeltent.

De traditionele kerstmarkt op zaterdag 13 december verhuist van de dreef naar het kasteel naar het basketbalterrein achter villa Geniets. Plaatselijke verenigingen en de Ekerse cultuurdienst zorgen tussen 14 u en 21 u voor de gezelligheid met een hapje en een drankje. Voor het jong publiek is er kindertheater en animatie.

In de parochiekerk van Sint-Mariaburg verzorgt het vocaal ensemble Cappella di Albero zaterdag 13 december een kerstconcert en zondag 14 december wordt op het plein voor de kerk een speciale kerstmarkt georganiseerd ten voordele van het Kinderkankerfonds. De kerstmarkt is een organisatie van het ‘We Love Marie fonds’. In 2012 overleed de driejarige Marie uit Mariaburg aan een zeldzame vorm van kanker.

Op zaterdag 28 december concert het Teresiakoor van Guy Barbier in de St.-Theresiakerk van Bunt. 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is