Ekeren huldigt Toby Alderweireld

Op 1 augustus 2018

Op initiatief van N-VA districtsburgemeester Koen Palinckx en N-VA schepen van sport Sabine Coene werd op 1 augustus een huldiging van Ekerenaar  en Rode  duivel Toby Alderweireld georganiseerd.

Het werd een fantastische  en onvergetelijke avond in park Hof de Bist waar ongeveer 2500 fans  aanwezig waren.  Na een babbel met de aanwezige pers  ondertekende Toby  samen met onze districtsburgemeester en schepen het gulden boek van Ekeren en  een van zijn voetbaltruitjes dat binnenkort  zal pronken op een van de muren van het districtshuis. Daarna was het tijd om het enthousiaste publiek te groeten, enkele geschenken aan de sterspeler te overhandigen en tot slot nam Toby Alderweireld ruimschoots de tijd om aan de honderden wachtende fans handtekeningen en foto’s uit te delen. Zoals Toby zelf schreef in het gulden boek “Bedankt voor een fantastische jeugd, Ekeren zal altijd in mijn hart blijven!”, getuigt van de oprechte en warme band die deze topsporter nog steeds koestert met zijn gemeente.

Wij zijn bijzonder tevreden dat we dit feest voor de inwoners van Ekeren hebben georganiseerd en  voor een zeer tevreden en dankbare Toby Alderweireld.

Als N-VA wensen we Toby  succes in het komend seizoen en uiteraard kijken ook wij nu al uit naar zijn optreden tijdens het Europees kampioenschap van 2020!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is